Bemutatkozás

A Ho-Máhr Trans Kft 1994-ben alakult, 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fő tevékenységünk közúti áruszállítás (nemzetközi és belföldi, expressz fuvarozás, és gyűjtőszállítmányozás) és raktározás, raktárlogisztika.

9500 m2-es telephelyünk a Tatabányai Ipari Park környei oldalán található – modern irodaházzal, 1000 palettás raktárral, illetve saját szervizzel, üzemanyagkúttal, autómosóval. Saját tulajdonú flottánkkal mely rolóponyvás emelőhátfalas furgonokból, 24T-ás emelőhátfalas kamionokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk a legmodernebb technológián alapuló vállalatirányítási rendszerben dolgozik. Kollégáink sok éves tapasztalattal bírnak a szállítmányozás területén, ügyfeleink számára mindig a legoptimálisabb megoldásokat keresik, és kiváló partneri kapcsolatokat építenek ki a megbízóinkkal. Munkánk során szeretjük a kihívásokat, 0-24 óráig elérhetőek vagyunk, hétvégén is van ügyeleti rendszerünk.

Autóinkkal egész Európát bejárjuk. Napi szinten szállítunk német, belga, francia, olasz, szlovén, holland viszonylatokba, de Svédországban, Portugáliában, Spanyolországban is rendszeresen dolgozunk. Keleti irányba is vállalunk fuvarfeladatokat Románia, Görögország, Bulgária területén. Az Egyesült Királyságba teljes vámügyintézés biztosítása mellett tudunk megbízást vállalni. Gépjárművezetőink sok éves tapasztalattal, a megfelelő engedélyekkel rendelkeznek, munkájukat elkötelezetten, az előírások maximális betartása mellett végzik. Saját gépjárműveink és állandó alvállalkozóink a nemzetközi és belföldi forgalomban egyaránt részt vesznek, rendelkeznek CMR és szállítmányozói felelősség -, baleset -illetve Casco biztosítással. Gépjárműparkunk mindegyike mobiltelefonnal, navigációs rendszerrel, GPS műholdas flottakövető rendszerrel van felszerelve. Gépjárműveink részére saját autómosó, kárpittisztító, gumitároló- és szerelőműhely áll rendelkezésre.

Gépjárművezetőink online hozzáféréssel rendelkeznek a vállalatirányítási rendszerhez, ezáltal a lerakodás után akár egy kattintással elérhetőek és továbbíthatóak a fuvart leigazoló dokumentumok. Raktárlogisztikai megoldásaink rugalmas és optimális megoldást kínálnak ügyfeleink részére – a rendelkezésünkre álló raktártechnikai eszközök segítségével komissiózást is tudunk végezni.

A minőségtudatosság számunkra mindig is fontos volt. 2011-ben bevezetésre került az AEO minősítés, 2022-ben ISO 9001 és 14001 tanúsítványt szereztünk. Cégünk Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között van nyilvántartva. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Dun & Bradstreet , a nagy múltú amerikai üzleti adatbázis -szolgáltató vállalatcsoport minősítése, mely cégcsoport közel 200 éve segíti adatközpontú megoldásokkal a hazai és nemzetközi vállalkozásokat.

Idén ismét elnyertük az AAA minősítést. A Ho-Máhr Trans Kft. számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Nagy hangsúlyt fektetünk szociális érzékenységünk és társadalmi szolidaritásunk kifejezésére. Cégünk tulajdonosai alapítói a Segítő Jóbarátok Közösségének, akik a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgálat gondozásában élő gyermekeknek adnak folyamatos támogatást immár 12 éve.

Cégünk minden tagja örömmel vesz részt ezekben a kezdeményezésekben – mindannyiunk számára követendő példát mutatva.

Tanusítványaink és elismeréseink