13. Karácsonyi ajándékátadás a SZERETET-BARÁTSÁG-SEGÍTSÉG jegyében

13. Karácsonyi ajándékátadás a SZERETET-BARÁTSÁG-SEGÍTSÉG jegyében a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az Ágota Alapítvány javára.

Az összefogás ereje csodákra képes.

Rengeteg ajándék került elszállításra a Ho-Máhr Trans Kft. raktárából, hogy a gyerekek Mikulásra megkapják a csomagokat, a nevelőszülős családokhoz pedig az ünnepekre eljussanak az élelmiszer-adományok.

Az átadáson jelen volt a nevelőszülős családokon kívül és a lakásotthonos gyermekeken kívül András Katalin főigazgató helyettes Szegedről, Bagi Gabriella az Ágota Alapítványtól és Kuthy Szakács Anita megyei képviselő.

Az ajándékokat a meghívott cégvezetők és képviselői egy jó hangulatú délelőttön személyesen adták át a gyermekeknek majd megvendégeltük a kis csapatot.

Az ajándékátadás számokban: 7000 kg liszt, tészta a Gyermely Zrt. felajánlásában,

2800 db tojás a Hartmann Kft. felajánlásában, 280 db Mikuláscsomag, burgonya, vitaminok, ülőgarnitúra, játékok, a Gelbmann Kft., a Motor Classic Zrt., az AGC Glass Hungary Kft., a Cloud Network Technology, a Zafír Mérnöki Iroda Kft., a VOSZ, és a Ho-Máhr Trans Kft.

felajánlásában.

Decemberben folytatódik még az ajándékozás, 23-án a lakásotthonok frissen készült tortákat kapnak, a gyerek között pedig tisztálkodószereket osztunk szét.