Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Média

A magyar cég hitvallása: jobb adni, mint kapni

www.kemma.hu, 2015. május 11.
Logisztikai központjának bővítését és gépjárműflottájának megújítását, valamint 21. születésnapját ünnepelte a Ho-Máhr Trans Kft. a Tatabánya-Környe Ipari Parkban.

Számos céget, civil szervezetet, barátot hívtak meg a rendezvényre, amelyen részt vett dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott, Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője is.

Honosi Mihály, a cég egyik tulajdonosa elmondta, hogy 21 éve felesége, Máhr Ágnes, idősebb és ifjabb Máhr Zoltán, valamint jómaga alapította a céget. Nagy fordulatot jelentett, amikor 2008-ban, éppen a válság idején megépítették logisztikai központjukat az ipari parkban. Azóta ezt kétszer is bővítették. Négy évvel ezelőtt megkapták a megyében az év vállalkozása díjat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezetétől. Három éve Demján Sándortól átvehették a VOSZ országos díját, az év vállalkozása lett a Ho-Máhr Trans. Két éve lettek a Komárom-Esztergom megye Gazdaságáért Díj birtokosai, tavaly logisztikai kiválóságukat ismerték el. Az elmúlt héten vehették át a Bisnode cégtől az AAA minősítést megbízhatóságukért. Ez nagyon ritka Magyarországon.

Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere megköszönte, hogy a városban több családnak is biztosítanak munkát, és azt, hogy példát mutatnak a vállalkozások számára nemcsak munkájukkal, hanem társadalmi felelősségvállalásukkal is.

Schmidt Csaba polgármester bányászlámpát hozott
a három tulajdonosnak,
Máhr Zoltánnak,
Honosi Mihálynak és
Honosiné Máhr ÁgnesnekBeke László, Környe polgármestere arra emlékeztetett: hat éve azt kívánta, valahogy élje túl a társaság a válságos időket. Most és az utóbbi években is egyértelműen látszik, hogy nemcsak túlélte, hanem dinamikusan fejlődött is, akárcsak az ipari park.

A Planbau tervezte, a T-Mátrix kivitelezte: átadták a 65 millió forintból – pályázati támogatás nélkül – kialakított gépkocsimosót, gumiszerelő- és -tárolóműhelyt. A gépjárműflotta is folyamatosan megújul, ezt bizonyítja, hogy hat egyedi kialakítású Peugeot Boxer és tíz Mercedes Sprinter érkezik, és indulnak is hosszú útjaikra.

Honosiné Máhr Ágnes hosszasan sorolta a személyeket, szervezeteket, alapítványokat. Megható képeket is láthattunk arról, hogyan fogadták a segítséget, az adományokat. A munkával egyenértékűen fontosnak tartja ezt a családi vállalkozás.

Előbb Dr. Kancz Csaba, majd Popovics György mondott pohárköszöntőt, mindketten a lelkiismeretességet, az igényességet, a minőségközpontú gondolkodást emelték ki. Utána Nyári Károly és két lánya, őket követően pedig Galambos Lajcsi és a Dáridó szórakoztatta a rendezvény mintegy másfél száz meghívottját.

Segítő Jóbarátok

Több száz gyermek életét teszi szebbé, könnyebbé dr. Dombi J. Péter, Farkas Károly, Máhr Ágnes és Honosi Mihály. Segítő Jóbarátoknak nevezik magukat, és nemcsak advent idején, hanem egész évben gyűjtik az adományokat – és egyre többen csatlakoznak hozzájuk. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató igazgatója, Kotencz János is itt volt a tatabányai rendezvényen. Beszéde végén így fogalmazott: „A jóban érdemes azokat az embereket követni, akik alázatban is példát mutatnak másoknak.”
vissza


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya