Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Bemutatkozás

2009. szeptemberében birtokba vettük a Tatabányai Ipari Parkban fölépült iroda és raktárbázisunkat, ahol nemcsak raktározási lehetőséget tudunk biztosítani, de az irodáink is a legmodernebb technikai, informatikai berendezésekkel segítik magasan képzett kollégáink munkáját.
Logisztikai központ
Nagy jelentőséggel bír a folyamatosan frissített gépjárműparkunk, a megbízható gépkocsivezetőink, az állandó 0-24-ig tartó ügyeleti rendszer működése. Saját tulajdonú gépjárműparkunk folyamatos bővülésével állunk régi és új megrendelőink rendelkezésére. Gépjárműflottánkat Mercedes Sprintereink (dobozos, rolóponyvás), Volkswagen Crafter Sprintereink (dobozos - emelőhátfalas) alkotják. Gépjárműveinket műholdas nyomkövető rendszerrel és ajtónyitás érzékelővel szereltük fel. Fuvarszervezőink az áru felrakodásától az áru lerakodásáig kapcsolatban vannak megrendelőinkkel, és állandó tájékoztatást adnak. Az esetlegesen fölmerülő problémát pedig a lehető leghatékonyabban, legrugalmasabban oldják meg. Gépkocsivezetőink folyamatos angol és német nyelvi képzésben részesülnek.

A Ho-Máhr Trans Kft. a még magasabb követelményeknek megfelelően 2011. november 28-tól bevezette az AEO - Authorized Economic Operator - Engedélyezett Gazdálkodó minőség-biztosítási rendszert.
Ez egy olyan speciális státusz, mely alapján a vámhatóság az engedélyezett gazdálkodót megbízható partnerének tartja és ezért a vámügyeinek intézése, vámáruk fuvarozása és egyéb kezelése során számos kedvezményt kap a vámhatóságtól. Az engedélyezett gazdálkodó olyan gazdálkodóként definiálható, aki műveletei szempontjából az egész Közösségben megbízhatónak számít, ezért jogosult arra, hogy a Közösség teljes területén kedvezményeket élvezzen. A státuszt valamennyi uniós tagállam vámhatósága elismeri, függetlenül attól, hogy hol állították azt ki. A Közösségen belül 2008 eleje óta kiírásra kerülő tenderek egyik alapkövetelménye a státusz megléte.
HU AEOS 821000 T 100000 1712 BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM CERTIFICATE

Cégünk méltán büszke az elismerésekre melyeket megkapott. Komárom-Esztergom megyében az Év vállalkozása különdíját vehettük át az Erste Bank és a Vállalkozók Országos Szövetségének felajánlásával. Majd az a megtiszteltetés érte a Ho-Máhr Trans Kft-t hogy az országos "Év vállalkozója" díjban részesült. A díjat Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ügyvezető elnöke és Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára adta át a Művészetek Palotájában a 14. Vállalkozók Napja rendezvényen. A díjat minden évben azok érdemlik ki, akik a vállalkozásuk területén elért kiemelkedő eredményeik mellett jelentős közéleti tevékenységet is folytatnak.

Külön megtiszteltetés volt a Megye Gazdaságáért díjat is átvennünk Tatabányán.
Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásáért is számtalan elismerésben részesült cégünk.
Vállalkozásunk mindvégig a minőségi szolgáltatásra és a tisztességes üzletpolitikára épült. Az elkövetkezendőkben is méltók szeretnénk maradni az eddig elért eredményeinkre.

Szolgáltatásaink

Nemzetközi szállítmányozás
Expressz fuvarozás
Speciális Expressz fuvarozás
Gyűjtőszállítmányozás
Raktárlogisztika


Cégünk folyamatos fejlődésének alapját, a tulajdonosok minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettsége adja, mindezt a minőségfejlesztésben és segítség nyújtásban vállalt tudatos példamutatással teszik hitelessé.

A Ho-Máhr Trans Kft. tevékenységét a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek alapján végzi.Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli. Adatkezelési tájékoztató