Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2019

AAA minősítés
2019
A Ho- Máhr Trans Kft 2019-ben ismét AAA minősítésben részesült.
Kutya Karácsony
2019.12.21.
2019. december 21-én a tatabányai Ebrendészeti Telep Kutya Karácsonyán jártunk.
képek
Elismerés - Szeged, Szent Gellért Fórum Rendezvényközpont karácsonyi ünnepség
2019.12.19.
Több mint ezer gyermeknek tartott karácsonyi ünnepséget a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója és az Ágota Alapítvány Szegeden a Szent Gellért Fórum rendezvényközpontban. Az ünnepségen Dr. Kiss-Rigó László megyés püspök úr, Dr. Lengyel Györgyi miniszteri biztos asszony és Kothencz János főigazgató úr elismerést adott át a Segítő Jóbarátoknak ezzel is megköszönve az elmúlt kilenc év önkéntes eredményes munkáját. Az alapítókat elkísérte Czunyiné Dr.Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony is, aki szeretettel köszöntötte a megjelent gyermekeket és vendégeket.
képek
Előkarácsony az irodában
2019.12.17.
Meglepetésekkel és versekkel teli délelőtt volt az irodában. Meghitt hangulatban telt a Karácsony előtti munkanap.
képek
Tappancs Kutyakarácsony
2019.12.15.
2019.12.15-én Tappancs kutyakarácsonyán jártunk. Hatalmas tisztelet kis csapatának, akik szívvel lélekkel mentik a kisállatokat és gondozzák, ápolják őket a gazdásításig.
képek
Jótékonysági Hajvágás Komáromban
2019.12.07.
Csodás frizurák, különleges matricás tetoválások, rengeteg finomság, mosolygós gyermekek és segítők a 11. Jótékonysági Hajvágáson Komáromban a Petőfi Sándor Művelődési Házban.
képek
Vállalkozók napja
2019.12.06.
Az Országos Vállalkozók Napja alkalmából a fővárosban rendezett ünnepségen Komárom-Esztergom megyéből többen is megkapták Az Év Vállalkozója oklevelet.
képek
Jótékonysági Karácsonyi Gála a Vértes Agorájában
2019.11.29.
2019. november 29-én került megrendezésre Tatabányán, a Vértes Agorájában a 8. Jótékonysági Karácsonyi Gála a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és a Segítő Jóbarátok és Barátaik szervezésében. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató lakásotthonaiban, valamint nevelőszülőknél élő gyermekei közül több, mint 400 gyermek kapott ajándékot a Télapótól. A Télapó segítő manói a Talentum Iskola 3. és 4. osztályos diákjai voltak, akik ismét nagyon sokat segítettek munkájukkal. Az a végtelen szeretet, amit kapunk a gyermekektől, az ölelések, az arcukon megjelenő mosoly, mely kitart ezen a délutánon az maga a CSODA.
képek
Faültetés Ágotafalván
2019.11.23.
Tass-Alsószenttamáson voltunk az épülő-szépülő Ágota Falvai Ifjúsági, Szabadidős, Kulturális, Képzési és Lelkiségi Központban, ahol mintegy 6000 darab cserjét és 250 darab fát ültettünk el Jóbarátainkkal a Shell Hungary Zrt. jóvoltából a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató kötelékében nevelkedő gyermekeknek. 220 önkéntes dolgozott reggeltől 26 csapatban Honosi Mihály vezetésével, hogy mindez megvalósuljon.
képek
Komárom - Esztergom megyei Prima díj
2019.10.11.
A Vállalkozók Országos Szövetség elnökségének nyújtott kiemelt támogatásáért és segítségéért Prima díjban részesültünk.
További új Mercedes Sprinterek érkeztek

2019.07.18.-09.02.
2019. nyarán további 4 új, egyedi gyártmányú, roló - ponyvás gépjárművek érkeztek. A gépjárművek Berke Gábor, Molnár Gábor, Majoros Csaba, és Kovács Norbert nemzetközi gépjárművezető kollégáknak kerültek átadásra.

képek
ÁGOTA Tábor - Doboz - Szanazug
2019.07.22.
Számtalan színes programmal folytatódik az ÁGOTA tábor, a "Tíz napos mennyország" az ország minden részéből érkezett több mint félezer résztvevő számára Doboz-Szanazugon, ahol gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeket látnak vendégül az ÁGOTA Alapítvány önkéntesei.
Integrált ügyviteli rendszer
2019.06.26.
Júniusban kezdtük az integrált ügyviteli rendszer bevezetését cégünknél. Sokat tanultunk és már a betanítási idő finisében vagyunk.
képek
Újabb flottabővítés
2019.06.05.
Ismét átvehettünk egy új egyedi gyártmányú dobozos - rolóponyvás Mercedes Sprintert. Nagy örömünkre át is adtuk Schäffer József nemzetközi gépkocsivezető kollégánknak, aki immár öt éve cégünk munkatársa és sok balesetmentes kilométer van mögötte.
képek
Gyermeknap a Gelbmann birtokon
2019.05.31.

Több mint nyolcszáz gyerek és kétszáz kísérő számára volt emlékezetes a IV. Süttői Gyereknap, amelyet a Gelbmann-birtokon rendeztek. A főszervezővel, Honosiné-Máhr Ágnessel, a Segítő Jóbarátok és Barátaik egyre bővülő csoportjának szószólójával beszélgettünk.

24 Óra cikk 2019.05.31. Gyermeknap
Süttői Gyermeknap
2019.05.27.

Nagyra nőtt a jóakarat - mondta megnyitójában Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő a Süttő melletti Gelbmann-birtokon. Immár negyedik alkalommal volt a házigazdája a Süttői Gyereknapnak Gelbmann Szigetvári Csenge és Gelbmann Ferenc. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató jóvoltából lakásotthonokban és nevelőszüleikkel együtt élő gyerekek jöttek el a rendezvényre, csaknem ezren. A Segítő Jó Barátok és Barátaik állították össze a programokat és a sok-sok meglepetést Honosiné Máhr Ágnes vezetésével.
A támogatóknak köszönhetően egyebek között szépségpark, játszóvár, rendőrés tűzoltó-bemutató, habparti várta a kis vendégeket. A meglepetésvendég Opitz Barbie volt.

24 Óra cikk 2019.05.27. Süttői Gyermeknap
Jótékonysági gyermeknap Süttő
2019.05.25.
A Segítő Jóbarátok és Barátaik 2019.05.25-én több mint 800 gyermeket és 200 kísérőt láttak vendégül a festői szépségű Gelbmann - birtokon, Süttőn, ahol egy csodás napot varázsoltak a gyermekek részére. A IV. Jótékonysági Gyermeknapon a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Lakásotthonaiban, valamint nevelőszülőknél élő gyermekek felhőtlenül szórakozhattak.
képek
Jótékonysági hajvágás Szegeden
2019.04.27.
Jótékonysági Hajvágáson voltunk Szegeden az Ágota Kulturális és Közösségi Központban, ahol a nevelôszülôknél és az állami gondozásban lévô gyermekeknek csodás frizurák készültek. Segítô Jóbarátaink, Kurucz Erika és Ágika is hozzájárult munkájával e csodálatos naphoz. "A tetteid bizonyîtják, hogy ki vagy valójában. A szavak csak arról árulkodnak ki szeretnél lenni." Egy felejthetetlen nap. Minden fáradságunk tovaszállt. Kaptunk sok ölelést és mosolyt a gyermekektôl.
képek
Húsvéti meglepetés
2019.04.17.

Egy kis húsvéti ajándékot találtak az iroda dolgozói.

képek
Humanitás SE Boccia szakosztály - Emlékkupa
2019.03.23.
A Szeretet, a Barátság, az Összetartás és a végtelen Kitartás, ami a Humanitás SE Boccia szakosztály vezetőiről és játékosairól, segítőiről azonnal eszünkbe jut. Tiszta barátságunk Szabó Istvánné Helgával lánya Szabó Szonja szájjal festő művésznő halála után is megmaradt. Immár közösen a 15. Jubileumi évfordulót ünnepelhettük együtt a Pulpiter Norbert emlékére rendezett emlékkupán Tatabányán.
képek
Takács Anna Emlék és Jótékonysági Gála
2019.03.23.
Leírhatatlan az érzés, amit átéltünk Nagyigmándon a Takács Anna Emlék és Jótékonysági Gála esten. Somogyiné Zeke Tünde a Harmónia Táncstúdió művészeti vezetôje létrehozta azt a csodás megemlékezést Anna családjával karöltve amit mindnyájan megtapasztalhattunk a teljes teltházas Művelôdési Házban. A megemlékezés mellett pedig a jótékonyság is párosult e nemes Gálaesthez. A fantasztikus összefogás eredményét a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató nevében Barta László megyei igazgató úr vehetette át. A Segítô Jóbarátok tábora ismét igazi csodás igaz emberekkel bôvült!
képek
A gépjárműflotta új, egyedi gépjárművel bővül
2019.03.16.
Átvehettük a Pappas Auto Magyarország Kft.-től az egyedileg összeállított Mercedes-Benz Sprinter gépjárművünket. A telephelyre érkezést követően Bordács Zoltán nemzetközi gépkocsivezető kollégánknak át is adtuk a kis szépséget. A papírmunka és az aláírások között pedig felköszöntöttük Zolit megköszönve az öt nálunk töltött évet.
képek
Kerek születésnap, jubiláló kolléga
2019.03.11.
Schäffer József nemzetközi gépkocsivezető kollégánk egy kis kényszerpihenőről érkezett felvenni a munkát hétfőn és mi csalafinta módon félrevezettük, de csak azért, hogy a 60.születésnapjára, 5 éves munkaviszonya alkalmából meglepetésszerűen felköszöntsük.
képek
10 éves jubilálás
2019.02.06.
Szívünkhöz kedves évfordulót ünnepeltünk! Harastáné Andika fuvarszervező kolléganőnk 10 éve cégünk oszlopos tagja

képekBemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.