Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2018

Országházi Gyermekkarácsony
2018.12.15.
Országházi Gyermekkarácsonyon jártunk Szent Ágotás kis gyermek csoportunkkal.
képek
Jótékonysági hajvágás
2018.12.10.
Kilencedik alkalommal szervezett Jótékonysági Hajvágást szombaton Komáromban a Segítő Jóbarátoknak köszönhetően Kurucz Erika és Kurucz Ágnes mesterfodrász.Ők és az ország számos pontjáról érkezett hajszobrász társaik több mint 150 gyermek arcára varázsoltak mosolyt.
24 Óra cikk 2018.12.10.
Ablaknyitás
2018.12.09.
Advent 2. vasárnapján cégünk képviseletében, Honosiné Máhr Ágnes ügyvezető asszony kinyitotta kis segítőivel az ablakot az Árpád téren.
képek
Jótékonysági Hajvágás Komáromban
2018.12.08.
9. alkalommal került megrendezésre a közkedvelt Jótékonysági Hajvágás. Az idén ismét Komárom városa biztosította a helyszínt. Kurucz Erikának és Ágikának és a többi önkéntes fodrásznak nagy KÖSZÖNET a csodás ünnepi frizurákért.
képek
Karácsonyi jótékonysági gála
2018.12.01.
Ajándékokkal lepték meg a Jóbarátok a gyerekeket
Süti, csoki, szendvics, üdítő várta a kis vendégeket péntek délután a Vértes Agorájában. Immár hagyomány, hogy év végéhez közeledve Tatabányán rendezik meg a Karácsonyi Jótékonysági Gálát. A mostani a hetedik volt. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, a Segítő Jóbarátok és barátaik szervezésének köszönhetően emlékezetes percek, órák vártak a megyéből és a régióból érkező, család nélkül felnövő gyerekekre. Természetesen megérkezett a Mikulás is, aki az emeleten osztogatta a csomagokat az egyik oldalon, a másikon az adományozóktól és családtagjaiktól kaptak ajándékokat az ámuló-bámuló gyerekek. Ezután elkezdődött a műsor, amelynek díszvendége Katona Klári előadóművész volt, a meglepetésvendég pedig Oláh Gergő. "Az összefogást köszönöm" - hangsúlyozta Honosiné Máhr Ágnes, az egykor négytagú Segítő Jóbarátok kis csapatának egyetlen női tagja. "Közösen elértük, hogy a Szolgáltató gondozásában nevelkedő négyezer gyerek mindegyike kapjon tőlünk ajándékot."

24 Óra cikk 2018. 12.01.Karácsonyi jótékonysági gála 1.
24 Óra cikk 2018. 12.01. Karácsonyi jótékonysági gála 2.
7. Jótékonysági Karácsonyi Gála
2018.11.30.
A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, a Segítő Jóbarátok és Barátaik összefogásából ismét megszületett a Csoda, mely érzékelhető volt mindazoknak, akik részt vettek 2018.11.30-án az Agorában a 7. Jótékonysági Karácsonyi Gálán.
képek
Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállálásért Díj (VOSZ)
2018.11.27.
Szeretet, barátság, segítség: ebben mind hisz a négy jóbarát.
Segítő Jóbarátok. A négytagú csapat nyolc évvel ezelőtt alakult, és már nemcsak a megyében, hanem országszerte is ismertek. Honosiné Máhr Ágnes, Honosi Mihály, dr. Dombi J. Péter és dr. Farkas Károly vehette át a VOSZ megyei szervezetének ünnepségén a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat, amelyet az idén először adtak át.
24 Óra cikk 2018.11.27. Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállálásért Díj (VOSZ)
Karácsonyi Gálára készülve a szegedi csapattal
2018.11.30.
Már nagy izgalommal készülünk a Jótékonysági Karácsonyi Gálára a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szegedi csapatával.
Gyalogolj az Életedért!
2018.10.12.
Péntek délután kollégáinkkal és barátainkkal együtt immár 6. éve rendszeresen részt veszünk a Gyalogolj az Életedért elnevezésű figyelemfelkeltő sétán, mely felhívja a rákszűrések fontosságára és a megelőzésre a figyelmet. Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk ismét a TSC női teke szakosztályának sportolói, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermekei, gondozói és az Árpád Gimnázium 10. évfolyamának tanulói. Mindig egyre többen vagyunk.
képek
Tappancs Állatotthon
2018.10.06.
Cégünk munkatársai és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató lakásotthonaiban nevelkedő gyermekek, kedves meghívást kaptak a Tappancs Állatotthon Alapítvány vezetőjétől, az állatok világnapja alkalmából. Szívesen tettünk eleget a meghívásnak, sok színes programmal, fantasztikus délelőttöt töltöttünk együtt.
képek
Flottabővítés
2018.10.01.

Cégünk új Mercedes - Benz dobozos furgonnal bővült. Az új "csodánkat" Kolarits Gábor gépjárművezető kollégának adtuk át.

képek
VOSZ -Év vállalkozója Díj
2018.09.21.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Elnöksége a Segítő Jóbarátok Alapító tagjait Komárom-Esztergom Megye 2018. Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásáért díjban részesítette. A díjat Czunyiné Dr. Bertalan Judit Kormánybiztos Asszony, Schmidt Csaba Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármestere és Pordán Zsigmond a VOSZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezetének Elnöke adta át.
Ünneplés
2018.09.17.
Ünnepeltünk...és örültünk. Mai napon Harastáné Andika kolléganőnk visszatért a közúti logisztika világába két év babázás után, mintha el sem ment volna. Másik örömködésünk, Faragó-Lovász Krisztike, aki a mai napon 5 éve cégünk munkatársa, repül az idő...
képek
Kötelező szakmai gyakorlat
2018.09.07.
Polyóka Georgina, aki a Széchenyi István Egyetem műszaki-logisztika szakos hallgatója, cégünknél töltötte kötelező szakmai gyakorlati idejét.
képek
Grillezés a kertben
2018.07.18.
Szabadságok közti időszakban megtaláltuk a nyár leghűvösebb napját. Egy kis közös grillezés szerveztünk a kollégákkal.
képek
Játék a kiskutyákkal az irodában
2018.07.16.
2018.07.16-án egy kis játék volt az irodában a szeretett kiskutyákkal.
Népház és Show Formáció Tánccsoport Gála
2018.06.11.
Lassan véget ér a nyári szabadságok ideje, pedig úgy tűnik, csak most zártuk a szezont a Show Formációs Táncegyüttes Circus Dance Show Gálaműsorával. Csodás produkciók, lélegzetelállító artista és tánc előadások kápráztattak el bennünket. A Show után Schmidt Csaba Polgármester Úr, Pordánné Balázs Ibolya VOSZ Titkár Asszonnyal és Honosiné Máhr Ágnes Ügyvezető Asszonnyal díjakat-elismeréseket adtak át a táncosoknak. Kollégáink is jelen voltak a jeles eseményen, Boros Ilona ismét fantasztikusat alkotott.
képek
Mazsorett Gála
2018.06.03.
2018.06.03-án egy Csodálatos Gála vendégei voltunk a Bányász Mazsorett Együttes és Beke Tímea Együttes vezető kedves meghívására. A Ho-Máhr Trans Kft. és a VOSZ Megyei szervezetének képviseletében láthattuk a színvonalas műsort.
képek
Gyermeknap
2018.05.27.

Reggeltől estig játszottak Süttőn
Süttőn a község melletti Gelbmann-birtokon a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató „gyerekei” voltak a vendégek szombaton. Nem csak megyénkből érkeztek, hanem Csongrád, Bács-Kiskun és Pest megyéből is. A Mosolygós Gyermekekért Alapítvány jóvoltából tovább nőtt az ünneplő gyereksereg, a felnőttekkel együtt több mint ezren voltak. Eljöttek a nevelőszülők, a szervezésben oroszlánrészt vállaló Segítő Jóbarátok és Barátaik, valamint a számos támogató cég és intézmény vezetője. Délelőtt 10 órától egymást érték a programok, lehetett lovagolni, kutyát simogatni, volt habparti, megnyílt a szépségpark. Turainé John Katalin, Tatabánya alpolgármestere, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és a támogató cégek közül a Shell Hungary vezetője is köszöntötte a nagysátorban játszó gyerekeket.
24 Óra cikk 2018.05.27. Gyermeknap
3. Jótékonysági Gyermeknap, Süttő
2018.05.25.
2018.05.25-én került megrendezésre Süttőn, a gyönyörű Gelbmann - birtokon a 3. Jótékonysági Gyermeknapra a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató lakásotthonaiban, valamint a nevelőszülőknél élő gyermekek és kísérőik részére a Segítő Jóbarátok és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szervezésében. A gyermekek arcán látható sok-sok mosoly, öröm részünkre a legnagyobb boldogságot jelenti.
képek
Gyermeknapi előkészületek
2018.05.23.
2018.05.23-án már folytak a gyermeknapi előkészületek a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató munkatársaival együtt.
képek
Gépkezelői jogosítvány
2018.05.16.
Ster László,Molnár Gábor, Molnár Gyula, Kalocsa Szabolcs gépjárművezető kollégák emelőhátfal kezelői bizonyítványt szereztek.
képek
Teke szakosztály
2018.04.17.
Történelmi siker a Tatabányai Sport Club Teke szakosztályának életében. A Magyar Szuperliga Bajnokságban 3. helyezést értek el. Az éremátadásra ünnepélyes keretek közt került sor a Sport Hotel Étterem Kiss Antal termében. A sportolókat és a hozzátartozókat, John Katalin Alpolgármester Asszony, Sámuel Botond a TSC Elnöke és Honosiné Máhr Ágnes a Teke szakosztály Elnök Asszonya köszöntötte. Az érmeket Szarvas Balázs a Magyar Tekézők Szövetségének Versenybizottsági Elnöke adta át. A csapat szakmai vezetője és játékosa Faragó-Lovász Krisztina kolléganőnk.
képek
Nyugdíjba vonulás
2018.03.23.
2018.03.23-án Németh Ernőné, Mónika szeretett számlázó kolléganőnk nyugdíjba vonulását ünnepeltük.
képek
Jótékonysági Hajvágás Baja
2018.03.17.
Egy csodás nap a Jótékonysági Hajvágás keretében Baján, a "Szeretet, Barátság, Segítség" jegyében. Közel 180 gyermek és fiatal frizurája szépült meg Kurucz Erika, Kurucz Ágika és a segítő fodrászok jóvoltából.
képek
Berki Krisztián, Galambos Lajos a komáromi lakásotthonokban
2018.02.28.
Amikor a gyermekek kívánsága teljesül, nincs is nagyobb öröm annál. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Komáromi lakásotthonában élő fiatalok régi vágya vált valóra. Nagy volt az izgalom és az előkészület. Galambos Lajos és Berki Krisztián látogatta meg őket. Czunyiné Dr. Bertalan Judit Kormánybiztos Asszony jelenlétével megtisztelte a jótékonysági ajándékátadást, a vendégeket pedig Balogh Zsolt főigazgató helyettes köszöntötte.
képek
Nyugdíjba vonulás
2018.02.05.
Németh Károlyné, Zsóka gépjárművezető kolléganőnk nyugdíjba vonulását ünnepeltük.
képek
Pályaorientációs nap
2018.01.23.
Cégünk pályaorientációs napot tartott a Tatabányai Árpád Gimnázium diákjainak. Ez alkalomból az iskola egy emléklappal köszönte meg, hogy mi is segítettünk a fiatalok pályaválasztásában.
emléklapBemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.