Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2017

Irodai előKarácsony
2017. december 20.
Meglepetésekkel és versekkel teli délelőtt volt az irodában. Meghitt hangulatban telt a Karácsony előtti utolsó munkanap.
képek
Adventi Ablaknyitás
2017. december 9.
képek
Jótékonysági Karácsonyi Gála
2017. december 8.
A Szeged-Csanád egyházmegye fenntartásában működő Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban élő gyermekeknek immár 6. alkalommal szerveztük meg a Jótékonysági Karácsonyi Gálát. Több mint 500 vendég volt jelen ezen a csodálatos délutánon a Vértes Agorájában.
képek
Adományátadás a Ho-Máhr Trans Kft. telephelyén
2017. november 21.
A Segítő Jóbarátok és Barátaik, idén az eddigieket jóval felülmúlva, több, mint húszmillió forint összegben gyűjtöttek adományokat. Ezek között van teljesen új számítógép, ruha, cipő, elektronikai cikk, de rengeteg használt, de kitűnő állapotban lévő ajándék is összegyült telephelyünkön.
képek
Komáromi Hajvágás
2017. november 18.
Kurucz Erika és Ágika szervezésében idén Komáromban tartottuk a jótékonysági hajvágást.
képek
Vezetéstechnikai tréning
2017. november 10.
Honosi Mihály 2017. november 10-én Mercedes - Benz New Car vezetéstechnikai tréningen vett részt Zsámbékon.Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat
Szent Ágotás gyermekekkel
2017. november 7.
A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban élő gyermekeket kísértük ki a Tappancs állatotthonba, ahol megismertették őket a felelős állattartás fontosságával, és megismerkedtek a menhelyen lévő kutyusokkal.
képek
Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat
2017. október 31.
Céges látogatás a Tappancs Állatotthonban.
képek
Gyalogolj az életedért
2017. október 13.
Már hagyománynak mondható, nagyszerű kezdeményezés aktív résztvevői voltunk ezen az őszi délutánon. A Fő térről indulva, a városon keresztül a Szent Borbála Kórházig sétálva, rózsaszín lufikkal és kendőkkel hívtuk fel a figyelmet a rendszeres rákszűrés fontosságára és a betegségek megelőzésére.
képek
Az Országos Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon
2017. július 22.
2017. július 22-én és 25-én a XXI. Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban nevelkedő több mint 500 gyermek volt jelen, és 10 napig élvezték a csodás környezetet és a számukra szervezett rengeteg program kínálta lehetőségeket.
képek
Hajvágással, frizurakészítéssel jótékonykodtak a Segítő Jóbarátok
2017. április 8.
2017. április 8-án Szegeden jártunk a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató központjában, hol több száz gyermek haját varázsolták divatossá a fodrászok. Az egész napos rendezvény alatt kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással, arcfestéssel és büfével vártuk a gyerekeket.
képek
Gyermeknapot rendeztek Süttőn a Segítő Jóbarátok
2017. május 27.
2017. május 27-én Süttőn a festői szépségű Gelbmann Birtokon hatalmas összefogással sikerült egy csodálatos Gyermeknapot szervezni, immár 2 alkalommal, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gondozásában nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő és nevelkedő gyermekek és fiatalok részére. Nemcsak a szervezők és a segítők készültek erre a napra, hanem a gyermekek és a meghívott vendégek egyaránt. Süttőn egy varázslatos világban voltunk, távol a város zajától.
képek
Az Országos Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon
2017. július 22.
2017. július 22-én és 25-én a XXI. Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban nevelkedő több mint 500 gyermek volt jelen, és 10 napig élvezték a csodás környezetet és a számukra szervezett rengeteg program kínálta lehetőségeket.
képek
Tatabányai Malacságok
2017. február 11.
Jó hangulatban telt a 4. Tatabányai Malacságok a Fő téren. Remek társasággal vágtunk neki a kolbásztöltő versenynek, melynek az eredménye egy kitűnő kolbász különlegesség lett.
képekBemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.