Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2016

Évzáró bankettet tartottunk
2016. december 23.
2016. december 23-án évzáró bankettet tartottunk Kecskéden a Barátok Asztala fogadóban. A jó hangulatról Nagy Bandó András humorista gondoskodott.
képek


Jótékonysági Karácsonyi Gála
2016. december 9.
2016. év csodaszép befejezése volt a Jótékonysági Karácsonyi Gála melyet a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban nevelkedő gyermekek részére rendeztek a Segítő Jóbarátok a Vértes Agórájában.
képek
Adventi ablaknyitás
2016. december 3.
A hideg ellenére rengetegen látogattak ki Tatabányán a Fő térre, az Adventi ablaknyitásra. Ezen a napon a sztárvendég Szinetár Dóra volt. Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek az ablaknyitásra.
képek


Adományátadás a Ho-Máhr Trans Kft. telephelyén
2016. november 30.
2016. november 30-án átadtuk összegyűjtött ajándékainkat a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató lakásotthonaiban és nevelőszülőknél élő gyermekek részére. Nehéz szavakba önteni az érzéseket, a képek magunkért beszélnek. Minden Segítő Jóbarátunknak köszönjük!
"Szeretet, Barátság, Segítség"
képek
Jeles évfordulókat ünnepeltünk
2016. október
Németh Ernőné Mónika 10 éve adminisztratív munkatársa cégünknek. Kiemelkedő munkáját, szorgalmát és hűségét ezúton is köszönjük! Mónika köszöntésére Harastáné Andrea kolléganőnk is ellátogatott a gyönyörű 6 hetes Dorottyával. Ruska Tamás nemzetközi gépkocsivezetőként már 7 éve balesetmentesen közlekedik Európa útjain. Kiváló munkáját, hűségét és szorgalmát köszönjük. Reméljük, mindkét nagyszerű kollégánknak sikerült felejthetetlen meglepetést okozni.
képek
Jótékonysági Tó-futás
2016. június 5.
Résztvettünk az I. Jótékonysági Tó-futáson, ahol a szakadó eső ellenére több mint 120 résztvevő vágott neki a szabadon választott távnak. Nagyszerű hangulatban, remek emberek társaságában, egy jó ügyet szolgálva támogatták a résztvevők a „Bátor Tábor”-t.
képek
Gyermeknap Süttőn
2016. május 28.
Egy fantasztikus gyermeknap részesei voltunk a Süttői Gelbmann birtokon. Közel 300 gyermek és felnőtt érkezett a helyszínre, ahol minden a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban élő gyermekekről szólt. Bűvész, csillámtetoválás, táncoktatás, vívás, íjászat és még sorolhatnánk a rengeteg programot, amit a gyermekek teljesen ingyen vehettek igénybe a nagylelkű támogatóknak köszönhetően. Csodálatos környezetben, rengeteg jó ember és gyermek találkozott és szórakozott közösen. Köszönjük mindenkinek a segítséget!
képek
Jótékonysági Hajvágás Baján
2016. március 19.
2016. március 19-én szombaton Baján, közel 170 gyermek frizuráját varázsolták újjá és divatossá Kurucz Erika, Ágika és a segítő fodrászok. Amíg a gyermekek várakoztak gondoskodtunk szórakozásukról, volt csillámtetoválás, körömlakkozás, kreatív sarok továbbá korlátlan étel és italfogyasztás. Mindezt a Segítő Jóbarátok és a Ho-Máhr Trans Kft. biztosította. Az iskola tornaterme megtelt szeretettel. "Együtt minden könnyebb!"
képek
Tatabányai Malacságok
2016. február 8.
III. Tatabányai Malacságok az Árpád téren került megrendezésre. A kolbásztöltő versenyre 22 csapat nevezett. "Le a rákkal" nevet viselő csapatunk, a Gyalogolj az Életedért program keretében vett részt a rendezvényen Dr. Dombi Péter és Bujtor Éva vezetésével. A legjobb kolbász készítőinek kis csapatunkat választották! Kiváló egész napos programmal készültek a szervezők, a résztvevőknek és a látogatóknak.
képek
Csapatépítő tréning
2016. január 30.
Lendület 2016. címmel csapatépítő tréningen vett rész a Ho-Máhr Trans Kft. irodai csapata. Sugta Klára business managment coach, ismét egy tanulságos és jó hangulatú programmal készült.
képek
Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.