Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2015

Év végi disznóvágás
2015. december 28.
2015. december 28-án disznóvágással zártuk az évet a Ho-Máhr Trans Kft-nél. Teljes létszámmal ugyan most sem tudtunk megjelenni, de a jó hangulat, és a nagy beszélgetések nem maradtak el. A Gottwald családnak köszönjük a fantasztikus vendéglátást.
képek
Csapatépítő tréning
2015. december 28.
2015. november 28-án tartottunk egy csapatépítő tréninget, ahol a bizalmon és a kommunikáció fejlesztésén volt a hangsúly. A jó hangulatú és hatékony oktatásról Sugta Klára Coach gondoskodott. Csapatunk 100%-osan vette az akadályokat, amire büszkék vagyunk.
Ablaknyitogató
2015. december 12.
2015. december 12-én immár 3. alkalommal nyitott ablakot a Ho-Máhr Trans Kft. Tatabánya Fő terén. Büszkék vagyunk arra, hogy egy munkanapon meg tudtuk tölteni a teret.
képek
Jótékonysági Karácsonyi Gála a Vértes Agorájában
2015. december 3.
Megtelt a Vértes Agorája szeretettel. A Segítő Jóbarátok, a Ho-Máhr Trans Kft, a VOSZ, a DMV Bt. és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltat közös rendezésű Jótékonysági Karácsonyi Gáláján mindenki jól érezte magát. Színes műsorral, Mikulással és sok-sok finomsággal várták a szervezők a vendégeket.
video
Adományátadás a Ho-Máhr Trans Kft. telephelyén
2015. november 25.
Több, mint húsz teherautónyi adomány gyűlt össze a Ho-Máhr Trans Kft. telephelyén, amellyel idén is a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató megyei szakellátóján keresztül a vér szerinti családjuk nélkül élő gyerekeket támogatják a „Segítő Jóbarátok” és a Ho-Máhr Trans Kft.
képek
Jótékonysági hajvágás Környén
2015. november 23.
Az ország több pontjáról érkezett az a harmincöt fodrász, akik szombaton felváltva készítették ingyen 150 gyerek frizuráját a környei Művelődési Házban.
TELJES CIKK
Jótékonyság és fejlődés
A Pappas Autó magazinjában a StarReport 2015. év októberi számában egész oldalas cikk mutatja be a Ho-Máhr Trans Kft. tevékenységét "Jótékonyság és fejlődés" címmel.
TELJES CIKK
Megbízható cég tanúsítvány 2015
A Ho-Máhr Trans Kft. ügyfeleinek és üzleti partnereinek véleménye alapján elnyerte a "Megbízható cég tanúsítvány 2015" oklevelet.
OKLEVÉL
Születésnapi ünnepség
Logisztikai központjának bővítését és gépjárműflottájának megújítását, valamint 21. születésnapját ünnepelte a Ho-Máhr Trans Kft. a Tatabánya-Környe Ipari Parkban.
Születésnapi ünnepségGaléria
AAA tanúsítvány
2015. április 30.
A Ho-Máhr Trans Kft a legmagasabb AAA tanúsítványt szerezte meg, ezzel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik.
AAA TANUSÍTVÁNY
Jótékonysági hajvágás Szegeden családi nappal egybekötve
2015. március. 21.
Jótékonysági hajvágás Szegeden családi nappal egybekötve
GalériaBemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.