Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2014

Jótékonysági karácsonyi gála
Tatabánya, Vértes Agorája, 2014. december 2. kedd, 17.00
Ez a példaértékű kezdeményezés évről évre bebizonyítja, mennyi jó ember van Tatabányán és az egész országban - emelte ki köszöntőjében Schmidt Csaba polgármester a lakásotthonokban és nevelőszülőknél nevelkedő gyerekek számára rendezett gálán a Vértes Agorájában. Az ünnepségen részt vett Bencsik János országgyűlési képviselő, valamit Turainé John Katalin és Bereznai Csaba alpolgármester. bővebben
Logisztikai Kiválóság Díj 2014
2014.november.13
Cégünk 2014. november 13-án komoly szakmai elismerést kapott a 22. MLBKT három napos kongresszusán Siófokon. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság elnökétől Prof.Dr. Chikán Attilától elismerő oklevelet vettünk át a Logisztikai Kiválóság Díj 2014.évi pályázatán a pályázatban bemutatott a vevői kapcsolatok integrálását szolgáló informatikai megoldás aktualitásáért. Pályázatunk címe: Intelligens Interaktív Logisztika – Felhőtáblák a logisztikában. Cégünk nemcsak elismerő oklevelet kapott, hanem az országos konferencián november 12-én előadást is tarthatott, mely nagy sikerrel zárult.
Az oklevél
Újabb intézményeket fogadtak örökbe
Újabb vállalatok csatlakoztak az önkormányzat által szervezett „Kéz a kézben” programhoz. A gazdasági társaságok, vállalkozások társadalmi felelősségvállalási programjuk keretében nevelési-oktatási intézményeket támogatnak. Az „Örökbefogadási Tanúsítványokat” a cégek és az intézmények vezetői Schmidt Csaba polgármestertől vehették át
www.tatabanya.hu
Gumiszerelő műhely és gépkocsi mosó
2014 Július 21-én elkezdődött a telephelyünkön a gumiszerelő műhely és a gépkocsi mosó építése.
Rászoruló tatabányai és környei gyerekeknek segítettek
2014. május 14. www.kemma.hu
Ismét rendkívül nagyvonalú adományozás kedvezményezettjévé vált a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató három megyei - két tatabányai, valamint egy környei - lakásotthona.

A Segítő Jóbarátok, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete, a Ho-Máhr Trans Fuvarozási és Szállítmányozási Kft., valamint a József Attila Megyei és Városi Könyvtár összefogásának eredményeképp a szülői gondoskodásra nem számítható gyermekek könyveket, minőségi játékokat, hintákat, ízletes édességeket kaptak ajándékba. Ezzel egy időben befogadó otthonaik fontos berendezési tárgyakkal, tisztítószerekkel gazdagodtak. A tegnapi átadón dr. Dombi Péter, a Szent Borbála Kórház orvosigazgató-helyettese az egészségügyi intézmény dolgozói által korábban összegyűjtött felajánlásokat is átadta - ajándékutalvány formájában - Barta Lászlónak.

A gyermekvédelmi szolgáltató területi vezetője köszönettel fogadta a segítő gondoskodás kézzel fogható bizonyítékait, a gyermekek pedig verseléssel, tánccal fejezték ki hálájukat. - Ezek amolyan "köztes meglepetések". Miként tavaly, úgy az idei év végén is nagyszabású ajándékozásra készülünk - árulta el Honosiné Máhr Ágnes.
Jubileumot ünnepelt a Humanitás SE
Tatabánya, Megyei Jogú Város 2014. 03. 27. csütörtök 09:50
A Humanitás SE Boccia Szakosztályának 10 éves jubileumát ünnepelték a Városházán. A gálán a csapatot támogató személyeket és szervezeteket köszöntötték, de a vendégek a játékból is kaptak ízelítőt. Az esemény fővédnökeként Schmidt Csaba polgármester köszöntötte az ünnepelteket.


A Humanitás SE sportolói példát mutatnak mindenki számára, küzdeni akarásukkal pedig azt az üzenetet közvetítik, hogy mennyire fontos célokat kitűzni magunk elé, melyek elérésével önmagunknak is bebizonyíthatjuk, hogy tudunk fejlődni. Az egyesület büszke lehet magára, hogy ilyen jó csapatot hozott létre, melyhez a megfelelő segítőket is megtalálták. Városunkban továbbra is kiemelt fontosságú a mozgáskorlátozottak sportjának támogatása – hangsúlyozta a polgármester, majd megköszönte az egyesületet segítők munkáját, akik össze tudtak fogni a jó cél érdekében. Michl József tatai polgármester köszöntőjében azt kívánta a sportolóknak, hogy a csapat a jövőben is biztos pontot jelentsen és pozitív példával járjon elöl a környéken élő mozgássérültek számára.

Ezután a csapat valamennyi tagja köszönetet mondott mindazoknak, akik az elmúlt 10 évben valami módon segítették a csapatot. Szabó Istvánné szakosztályvezetőtől megtudtuk, a bocciát Szabó Szonja ismerte meg először Szegeden, majd édesanyjával Tatán szerveztek csapatot, 2004. március 10-én. A Humanitás SE elnöke az akkor már jól működő ülő röplabda csapata mellé befogadta a Boccia Szakosztályt. Nagy Antal Csaba, a boccia szakosztály edzője a sportágról elmondta: egy, a mozgássérültek számára kifejlesztett labdajátékról van szó, ami paralimpiai versenyszám is. A játékot 6 piros, 6 kék és 1 fehér labdával játsszák, egy 12,5m x 6m-es kijelölt pályán, szigorú szabályok szerint. Sorsolással döntik el, hogy melyik játékos kezd. Mindig a piros színnel játszó a kezdő játékos. Az nyer, akinek közelebb van a labdája a fehér céllabdához. 4 játszma van. A játszmák végén összeadódnak a pontszámok. A Humanitás SE csapatának 4 dobó és 2 segédeszközt és segítőt is igénybe vevő játékosa van.


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.