Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Fejlesztések Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2013

Az Év Jótevője 2013 díj átadása
Az Év Jótevője címet 2013-ban a Segítő Jóbarátok vehették át
Bereznai Csaba alpolgármester úrtól a Városházán.
A Ho-Máhr Trans Kft. adománygyűjtó akciójához
rengetegen csatlakoztak
2013. december 6.
Azt öszefogással azoknak a megyénkben élő gyermekeknek segítenek, akiknek nélkülözniük kell sok más egyéb mellett, az igazi családjukat is, és nem csak a karácsonyi ünnepek alatt, hanem akár egész gyermekkorukban.
A Mi Tatabányánk 3. évfolyam, 12. szám

Gálaműsor az adományokért
2013. december 5.
A Vértes Agórájában rendezett karácsonyi gálaműsorral a názáretes gyerekek szeretnék megköszönni az év közben nekik nyújtott segítséget. Az ünnepség a Segítő Jóbarátok, a Ho-Máhr Transz Kft., a „Názáret” Szociális Szolgáltató és a Vállalkozók Országos Szövetsége megyei szervezetének támogatásával valósult meg.
www.tatabanya.hu

Állami gondozottak a Vértesben
2013. augusztus 6.
Állami gondozásban nevelkedő gyermek számára szervezett kézműves tábort a Fejér megyei Kőhányás pusztán a Majki Népfőiskolai Társaság és a Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület augusztus első hetében. A tizennyolc táborlakó a "Názáret" Szociális Szolgáltató állami gondozásban élő fiataljai közül verbuválódott. Minden évben óriási segítséget jelent a Ho-Máhr Trans Kft. 400 ezer forintos támogatása, mely által a gyermekek térítésmentesen vehetnek részt a táborban.
www.tatabanya.hu

Komárom-Esztergom megye kis- és középvállalkozása 2012
2013. június 28.
Komárom-Esztergom Megye Közgyűlése a Ho-Máhr Trans Kft. részére a KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSA 2012 díjat adományozza kiemelkedő gazdasági tevékenysége elismeréseként Tatabányán, 2013. június 28-án.
cikk..

Folyamatosan újítja járműparkját a Ho-Máhr Trans Kft
2013. március. 14.
A dinamikusan fejlődő nemzetközi fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó tatabányai Ho-Máhr Trans Kft. tíz haszongépjárművel bővítette járműparkját, melyet szintén a megyeszékhelyen működő Porsche Inter Autó Hungária cégtől vásárolt, régóta tartó partnerségükből adódóan. A nem mindennapos esemény ünnepélyes keretek között zajlott, amelyen részt vett Schmidt Csaba polgármester, és dr. Kancz Csaba valamint Bereznai Csaba alpolgármesterek is.
részletek..

Folytatják a "Segítő Jóbarátok"
2013. március. 14.
A "Segítő Jóbarátok" triumvirátusa - Honosi Mihály, a Ho-Máhr Transz Kft. ügyvezetője, Dr. Dombi Péter, a Szent Borbála Kórház orvosa, és Dr. Farkas Károly, a Magyar Autóklub regionális elnöke - ígéretükhöz híven folytatták a karácsonykor elkezdett mentorságukat, amely a megyénkben élő, nélkülözni kényszerülő gyermekek támogatására irányul. Schmidt Csaba polgármester is jelen volt, és húsvéti ajándékkal is meglepte a jelenlévő gyerekeket, amikor újabb öt bútorokkal és ruhákkal telepakolt teherautó indult útnak a rászoruló családokhoz.
részletek..

Názáret Karácsonyi adományozás 2012
Rádióriport a Názáret Gyermekvédelmi Szolgáltató által gondozott gyermekek részére történt karácsonyi adománygyűjtésről.
www.youtube.com
Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.