Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Gépjárműpark

Unser Kraftfahrzeugpark Autóink környezetvédelmi osztályba sorolása EUR IV. Diesel. Gépjárműveink rendelkeznek CMR és szállítmányozói felelősségbiztosítással, CASCO biztosítással. Gépjárműveink mindegyikébe beépítettük a GPS műholdas nyomkövető rendszert, valamint fölszereltük fedélzeti komputerrel, hogy megrendelőinknek azonnali helyzetjelentéssel tudjunk szolgálni. Gépjárműveink átlagéletkora két év.

A Ho-Máhr Trans Kft. 2010. április hónaptól kizárólag DIDb (Driver Identification Database) kártyával rendelkező, minősített gépjárművezetőket alkalmaz. A Driver Identification Database, vagyis DIDb egy globális minőségbiztosítási rendszer sofőröknek és a szárazföldi fuvarozásban érdekelt vállalatoknak. A rendszer objektíven, de szigorúan értékeli a sofőrt és csak megfelelő minősítés esetén veszi fel az adatbázisba. A Sofőr Azonosító Adatbázis egy összetett rendszer, amely kizárólag hiteles és megbízható sofőröket tartalmaz. Egyetlen személy sem kerülhet be a rendszerbe anélkül, hogy tiszta előélete minden kétséget kizáróan minősítve és bizonyítva lenne. A DIDb tag sofőrök teljesítményét és megbízhatóságát a rendszer a későbbiekben folyamatosan felügyeli.

A DIDb bizalmat visz a szállítmányozásba és segít abban, hogy megvédjük a készleteket a bűncselekményekből eredő károktól. A DIDb egyedülálló megoldás a gyors és hatékony azonosításhoz és minőségbiztosításhoz. A DIDb rendszer szigorú előírásaival és folyamataival a DIDb partnerek a minimálisra csökkenthetik a szárazföldi fuvarozással kapcsolatos visszaélésekből származó károkat, és lehetőségük nyílik arra, hogy elkerüljék a szállítmányozásra specializálódott szervezett bűnözői csoportok folyamatos és egyre növekvő fenyegetését.

Unser Kraftfahrzeugpark

Videoriport - 2013Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.